Renovator

Renovator

Bevezetés

2017. szeptember 17. - Renovator

Pontosan egy éve kezdtük el 4. emeleti lakásunk felújítását, aminek hamarosan a végére érünk. A felújítás során, a nyílászáró- és az elektromos vezetékek cseréje, valamint a fűtés korszerűsítésén kívül mindent mi csináltunk, így hatalmas tapasztalatra tettünk szert, amit szeretnénk veletek megosztani! A blogon keresztül bemutatjuk a felújítás egy-egy szakaszát lépésről lépésre, hogy lett egy régi, lelakott lakásból, egy pompás kis otthon.

Rólunk előjáróban annyit, hogy a 20-as évei közepén járó pár vagyunk, akinek semmilyen tapasztalata sem volt korábban a lakásfelújítás területén. Mind a ketten teljes munkaidőben dolgozunk, így a lakásban lévő munkálatokat a hétvégén, illetve hétköznap esténként végeztük.

 

Reméljük, hogy érdekesnek, esetleg hasznosnak találjátok a renoválásunk történetét!

A bejegyzés trackback címe:

https://renovator.blog.hu/api/trackback/id/tr612773972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása