Renovator

Renovator

Ilyen volt - ilyen lett

2020. november 22. - Renovator

Befejező cikkünkben egy kisebb képösszeállítással szeretnénk szemléltetni a lakás átalakulását. A rendelkezésre álló képek közül igyekeztünk ugyanarról a helyről egy-egy, az eredeti, a munka közbeni és a végleges (vagy majdnem véglelges) állapotot ábrázolót kiválogatni. A könnyebb tájékozódás kedvéért a lakás általunk készített alaprajzát is megmutatjuk.

alaprajz.jpg

11_3.jpg

A hálószoba a folyosóról nézve

12_1.jpg

A háló belülről

13_1.jpg

14.jpg

A fürdőszoba

15_1.jpg

A folyosó a háló felől nézve, még tolóajtók nélkül

16.jpg

A konyha

17.jpg

A wc

18.jpg

19.jpg

A nappali

20.jpg

és végül az erkély

A felújítás 2016 szeptember első napjaiban kezdődött, a beköltözés pedig 2017 augusztus végén történt. Az első napokban, amikor még vártunk a kivitelezők jelentkezésére, csak a bontást kezdtük el, mert úgy gondoltuk, hogy ezzel valamivel csökkenthetjük a költségeket, és valószínűleg nem nagyon tudjuk elrontani sem. Az idő előrehaladtával viszont rengeteg mindent saját kezűleg, vagy családtag segítségével oldottunk meg. Utólag több dologról is megállapítottuk, hogy lehetett volna kicsit egyszerűbben, vagy más módszerrel csinálni, de a végeredményt szemügyre véve kijelenthetjük, hogy nem volt rossz döntés amikor mi magunk kezdtünk el olyan dolgokat megcsinálni, amivel korábban nem próbálkoztunk. (Kivéve persze amiket mi is nagyon nagy falatnak éreztünk, vagy nem volt megoldható szakember nélkül, mint pl. a gáz és fűtés rendszer felújítása) A felújítás így természetesen szinte minden szabadidőnket elvette, de rengeteg tapasztalattal lettünk gazdagabbak és nem utolsó sorban sokat spóroltunk is vele. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://renovator.blog.hu/api/trackback/id/tr2516295470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása